Onze diensten

Bij Bliksemkoeriers begrijpen we hoe belangrijk het is dat je zendingen snel en in perfecte staat aankomen, zowel binnen Nederland als internationaal binnen Europa. We hanteren transparante tarieven met een minimum van €35 en €0,56 per kilometer, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste koeriersdiensten.

  • Transparante prijzen Wij rekenen geen extra kosten voor avond-, nacht-, weekend- en feestdagleveringen.
  • Ontvangstbevestiging Na aflevering krijg je direct een bevestiging, zodat je altijd weet wanneer je zending is bezorgd.
  • Flexibele Tijden Wij passen onze ophaal- en leveringstijden aan jouw schema aan.
  • Persoonlijke Benadering Vanaf boeking tot aflevering nemen wij volledige verantwoordelijkheid voor je zending.
  • Nationale en Internationale Leveringen Wij verzorgen zendingen binnen Nederland en internationaal binnen Europa.

Spoedkoerier

Wanneer elke minuut van belang is, kun je op ons bouwen. Onze spoedkoeriers garanderen snelle en betrouwbare leveringen, binnen Nederland en door heel Europa. Zodra je zending is afgeleverd, sturen we je een melding, zodat je altijd precies weet waar je zending zich bevindt. Voor dringende leveringen zoals medische benodigdheden, waardevolle goederen en andere tijdgevoelige items is onze service een uitstekende keuze.

Pakketbezorging

Onze service voor pakketbezorging is ideaal voor iedereen die een zorgvuldige behandeling en betrouwbare levering van pakketten tot 500 kg verlangt. We bieden flexibele ophaal- en bezorgtijden, afgestemd op jouw wensen. Na aflevering ontvang je een directe melding, zodat je meteen op de hoogte bent van de bezorgstatus. Daardoor is onze pakketbezorging bijzonder geschikt voor waardevolle en belangrijke zendingen.

Leveringen ‘s nachts

Voor bezorgingen buiten de reguliere kantooruren hebben wij een nachtkoerier. Reserveer vooraf om te garanderen dat je zending binnen het gewenste tijdsbestek wordt opgehaald en bezorgd. Na voltooiing van de levering sturen we je een bevestiging. Onze nachtkoerier is ideaal voor situaties waarin een zending ‘s nachts moet arriveren, waardoor je altijd op tijd je goederen ontvangt.

Documentenkoerier

Onze documentenkoerier biedt snelle en betrouwbare bezorging van belangrijke papieren. Of het nu om paspoorten, reisdocumenten, cruciale contracten of andere belangrijke papieren gaat, wij zorgen voor een veilige en discrete levering. Met flexibele ophaal- en bezorgtijden en onmiddellijke meldingen, ben je altijd verzekerd van een snelle en betrouwbare bezorging.

Auto ophaalservice

Onze auto ophaalservice biedt een gemakkelijke en betaalbare oplossing voor het ophalen van auto’s, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Wij hanteren een aantrekkelijk tarief van €0,56 per kilometer, aangevuld met een uurtarief van €35. Of je nu wilt dat wij een auto ophalen na een aankoop, een auto wegbrengen na verkoop of voor andere doeleinden, wij zorgen ervoor dat je auto wordt opgehaald en bij de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Same-day-delivery

Met onze same-day-delivery service zorgen we ervoor dat jouw zending dezelfde dag nog wordt afgeleverd, binnen Nederland of elders in Europa, zoals Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg of Oostenrijk, indien haalbaar. Ongeacht het tijdstip, behandelen we je spoedzending met de hoogste prioriteit, zelfs vlak voor sluitingstijd. Als elke minuut telt, kun je rekenen op onze snelle en betrouwbare service.